- INTÉZET
- |
- Szervezet
- |
- HALLGATÓK
- |
- KUTATÁS
- |
- KÉPZÉSEK
- |
- KONFERENCIÁK
- |
- FELVÉTELIZŐKNEK
- |
- HASZNOS LINKEK
- |
- Kémia TDK
Házi TDK verseny
Utolsó módosítás dátuma : 2017. február 08.
Intézeti TDK, intézményi forduló
2016 őszén 2 hallgató részvételével megrendezésre került az Eszterházy Károly Egyetem Természettudományi Karán az Élelmiszertudomáyni Intézetben működő Kémia Tehetségműhely házi TDK konferenciája.
A bemutatott pályaműbek a következőek voltak:
Kerezsi Nikolett Dóra
Bioszenzoros módszerek fejlesztése és alkalmazása élelmiszerek L-glutamát tartalmának meghatározására
Témavezető: Dr. Bóka Beáta
Laub Luca Barbara
Mikotoxinok bomlástermékeinek vizsgálata élelmiszerekben sütés hatására
Témavezető: Dr. B. Tóth Szabolcs
Az elhangzott előadások alapján minden induló továbbjutott a 2017. évi OTDk-ra.
Gratulálunk az előadóknak.