- INTÉZET
- |
- Szervezet
- |
- HALLGATÓK
- |
- KUTATÁS
- |
- KÉPZÉSEK
- |
- KONFERENCIÁK
- |
- FELVÉTELIZŐKNEK
- |
- HASZNOS LINKEK
- |
- Kémia TDK
XIX. EuroFoodChem konferencia részvétel
Utolsó módosítás dátuma : 2017. október 10.
XIX. EuroFoodChem konferencián intézetünket Dr. Bóka Beáta képviselte
2017. október 4-6. között Budapest adott otthont a XIX. EuroFoodChem konferenciának, melyet az EuCheMS (European Association for Chemical and Molecular Sciences) szervezett a Magyar Kémikusok Egyesületével és a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karával együttműködésben. A nemzetközi konferencia mintegy 160 részvevője között Intézetünket a Kémiai és Élelmiszerkémiai Tanszék oktatója, Dr. Bóka Beáta főiskolai docens képviselte, aki az élelmiszerek glutamát tartalmának bioszenzoros meghatározására irányuló kutatások eredményeit szóbeli előadás formájában mutatta be:
Beáta Bóka, Viktória Puizl, Nikolett D. Kerezsi, Miklós Lovas: L-glutamate determination in food products by enzyme based amperometric biosensors